SOB Finance & Control
biedt ondersteuning bij financiële processen

SOB Finance & Control biedt bedrijven en organisaties ondersteuning op interimbasis. Tijdelijke problemen in financiële processen kan ik voor u oplossen. Het gaat daarbij om zowel 'kwantitatieve' als 'kwantitatieve' hulp. Dat betekent dat u SOB kunt inhuren bij ziekte of het tijdelijk invullen van een vacature, maar ook voor verbeterprocessen op de lange termijn.

Ervaring
Eef Bos, de eigenaar van SOB Finance & Control, heeft zo'n 25 jaar financiële ervaring in een dynamisch internationaal productiebedrijf en verkooporganisatie. De onderneming heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland, Zweden en Tjechië.
Door deze ruime ervaring op een breed terrein kan SOB Finance & Control ook uw onderneming optimaal adviseren en ondersteunen.

Kwalitatief
SOB Finance & Control is er dus niet alleen voor zogeheten 'kwantitatieve' oplossingen. Door de uitgebreide kennis en lange ervaring kan ik u ook kwalitatief ondersteunen. Vooral in verbeterprocessen met effecten voor de lange termijn, bijvoorbeeld een ERP-implementatie, kan ik sturend optreden, adviseren en ondersteunen.